Werbegeschenke

Lyxiga naturliga hudvårdspresenter för företag

I den snabba företagsvärlden är det viktigt att prioritera de anställdas välbefinnande och visa uppskattning för deras hårda arbete. När det gäller att välja företagspresenter är våra lyxiga naturliga hudvårdsprodukter ett unikt och genomtänkt alternativ som kan gynna alla anställda, oavsett kön. 

Balémage Företagspresenter

Vi erbjuder breda lösningar för företag, HR- och inköpsproffs som vill behandla sina anställda med naturliga, hållbara och värdefulla gåvor som passar allt medan vårt conciergeteam tar hand om hela processen åt dig.

Företagspresenter till distansarbetare

Som en del av våra lösningar för företag som har en distanspersonal eller en kombination av distans och på plats har vi utvecklat flera metoder för att effektivisera årets julklappar och/eller speciella tillfällen.

Kontakta vårt conciergeteam för att skräddarsy din unika lösning.

Företagsfödelsedagspresenter

Särskild gåva till speciella personer, gåva till personer du bryr dig om en utvald vara, ett set eller ett presentkort.

Företagsgåvor för högtider och företagsprestationer

Kan vara begåvad för semester och företagsprestationer.

Viktigaste fördelarna

Våra unika hudvårdsprodukter har fått enorm popularitet på grund av deras milda men effektiva formuleringar, och de erbjuder en mängd fördelar för allas hudhälsa och egenvårdsrutiner.

Inkluderande och könsneutral:

Våra hudvårdsprodukter är designade för att vara inkluderande och tillgodose olika hudtyper och problem. Oavsett kön kan alla dra nytta av dessa produkters närande och vitaliserande egenskaper. 

De tillgodoser vanliga hudvårdsbehov som hydrering, skydd och föryngring, utan att förlita sig på stereotyper eller antaganden.

Återfuktning och fuktbalans: 

Upptagna arbetsscheman och kontorsmiljöer kan ofta leda till torr och uttorkad hud.  Våra formuleringar utmärker sig genom att ge djup återfuktning och återställa hudens fuktbalans.

Hudskydd: 

Naturliga hudvårdsprodukter innehåller ofta antioxidanter och vitaminer som ger skydd mot miljöpåfrestningar, inklusive föroreningar och UV-strålar. 

Stresslindring och egenvård: 

Företagsvärlden kan vara krävande och stressande, vilket leder till mental och fysisk trötthet. Naturliga hudvårdsprodukter ger inte bara fysiska fördelar utan bidrar också till en känsla av avslappning och egenvård.

Handlingen att engagera sig i en hudvårdsrutin kan ge några ögonblick av lugn och föryngring, vilket främjar allmänt välbefinnande och stresslindring.

Öka självförtroendet: 

Frisk och strålande hud spelar en viktig roll för att öka självförtroendet och självkänslan. Du kan bidra till dina medarbetares självförtroende och ge dem möjlighet att må på bästa sätt både på och utanför arbetsplatsen.

Hållbarhet och etiska värderingar:

Våra produkter är i linje med hållbara och etiska metoder. Du kan visa upp ditt företags engagemang för hållbarhet och socialt ansvar, vilket ger genklang hos anställda som värdesätter etiska metoder.

Företagsgåvor i Europa

Vi tillhandahåller företagsgåvor i hela EU-regionen B2B eller D2C beroende på dina behov.

Vänligen kontakta vårt kundtjänst-team för att skräddarsy din unika lösning.